Ремонт форсунок рядного МАН

Відновлений

Ремонт форсунок рядного МАН Розгорнути

Капітальний ремонт механнічної форсунки рядного МАН

Детальніше

Ціна: 450,00 грн.

Замовлення в один клік

5
5.00/5 - 1 обзор

Ремонт форсунок рядного МАН Більше інформації

При тривалій роботі, відбувається ржавение, окислення від конденсатів і води. При заміні розпилювача, вся ця накип відшаровується, потрапляючи в робочу зону, перекриваючи запірну частину голки, тим самим знову стає неробочим.

В цьому випадку пропонуємо капітальний ремонт форсунок МАН рядного ТНВД. Для поліпшеної роботи вузла, занурюється в хімжідкость, яка розчиняє всі окислені відходи і під тиском видуває. Тим самим поліпшується внутрішня чистота вироби, для виняткової, довгої роботи. Проводиться ремонт розпилювача в заводських умови, не відрізняється від виробництва нового розпилу, шліфуються кути голки, корпусу, якщо неободимо, то змінюється нова голка. Шліфуються від корозії проставки і надалі регулюється. Цим відрізняється наш підхід по реставрації від неефектівності підходу на місцях. На цих моделях робочий тиск 220 бар. В цьому і полягає відновлення технічних характеристик виробу і використовується при ремонті механічної форсунки рядного MAN ціною 300 грн. Вислати к нам на виробництво досить легко по Новій пошті.

Ремонт форсунок рядного МАН Характеристики

Бренд: Чугуївська дизельна апаратура
Виробник: ЧДА

Ремонт форсунок рядного МАН Отзывы


Янв 18, 2019
5
(5/5
Доброго дня панове, в мене три тягача Ман на підприємстві, паливо неякісне в Луцьку постійно проблеми з паливной, шукав розпилювачі потім віз к майстру виходило багато грошей, хлопці дали мені номер телефона (068 052 8611) завода ЧДА вони там обслуговуються, капітально реставрують. Думаю добре спробую і я, вислав в липні на ремонт форсунки на ман в Чугуїв поштою та не очікував через два дні позвонили на яку адресу висилать. Забрав та оплатив на пошті з доставкой 1865 гривнів за шість форсунок. Сьогодні відправив вже з третьої машини комплект форсунок та перший паливний насос, ті форсунки що відправляв пів року пробігли вже тисяч сорок та ще не димлять, воно того стоє, тому і надумав написать відгук, та ще пообіцяли безкоштовну доставку. Дуже добре зробили відновлення та попередили, шо розпилювачі зношені рідні бош не викидуйте вони зроблені ще з якісного металу, та після реставрації будуть ходить набагато довше, якщо порівняти нові розпилітелі підсажуються швидко та льють, а потім димить. Дякую співробітникам заводу Чугуївська дизельна апаратура та рекомендую звертатися!!!!
 
страница:1

Написати відгук